Решения

Home Решения

Повече инфо

Решения

Фирма НЮТЕК БТ ООД предлага цялостни решения на своите клиенти. Целта е да се предложи на клиента завършен продукт отговарящ на заложените изисквания. Чрез анализ и системен подход специлистите на фирмата, използвайки своя натрупан дългогодишен опит и Ноу Хау на своите партньори, предлагат иновативност и възможност за изграждане на един комплексен и завършен продукт.

Предлаганите услуги обхващат целият жизнен цикъл на комуникационната инфраструктура, включвайки анализ, препоръки, консултации, проектиране, разработка на софтуер,доставка, инсталация, поддръжка и обучение на реализираното решение. Интеграция и оптимизация на съществуващите системи и устройства с цел постигане на ниска стойност на притежание и бързо възстановяване на вложените инвестиции.

В зависмост от нуждите на клиента или изпълнявания проект, фирмата предлага:

Конвергенция на мрежи. Защита и сигурност.

Либерализацията на телеком пазарите, силната конкуренция и технологичния бум през последните години активизира и създаде предпоставка за конвергенция на телеком мрежите и създаване на ново поколение мрежи (NGN).

Решения за достъп и защита на данни ползвайки мобилна мрежа

Необходимият достъп до данни и ресурси в днешно време е критичен. Ползването на Интернет чрез различни начини на свързаност е изключително важно за навременното получаване на информационен ресурс. НЮТЕК БТ предлага на своите клиенти средства и начини за решаване на този проблем.

Виртуализация на мрежи и услуги

В много случаи регионалните клонове на компаниите се нуждаят от гарантиран достъп до ресурсиите на компанията майка. НЮТЕК БТ предлага на своите корпоративни клиенти решения ползващи най-съвременни технологии.

Индустриални решения

Предлаганите решения от НЮТЕК БТ се базират на най-съвременните технологии и предоставят пълна съвместимост с мобилните мрежи на територията на България.

"Smart Office & Smart Home" решения

Решението предлага фиксиран телефон и алтернатива на DSL свързаност през мобилна GSM мрежа. Решението е удобно за малки фирми, кафенета и ресторанти, които предлагат предплатена Интернет свързаност.

Оптични решения

FTTO ( Fiber to The office ) – съвременните изисквания към офис приложенията изискват непрекъснато разстяща гарантирана скорост, съчетанието на пренос на данни, глас и видео, преносът на големи масиви от данни, всичко това може да се гарантира ползвайки оптична среда за пренос.

Всички дейности се контролират и отговарят на внедрената и работеща система за управление на качеството по стандарта ISO9001-2008, което гарантира на клиентите високо качество и реализация на предлаганите продукти и услуги.