BG     EN
Партньори

Microsens OneAccess Cisco-Linksys Telindus 2N FlexDSL CTS Patton IBM Belgacom Cisco-Linksys Corecess     Yealink Ruckus Wireless


Новини
  • 08.01.2016 - Фирмата успешно премина контролен одит по стандарта БДС EN ISO 9001:2008.
  • 25.05.2015 - "НЮТЕК-БТ" подписа договор за партньорство с американската фирма "Patton Electronics" за България, Гърция, Македония, Косово и Албания. Договорът ще съкрати в значителна степен сроковете за доставка ще ускори и подобри получаваните услуги от клиентите. Повече
  • 13.01.2015 - Фирмата успешно премина контролен одит по стандарта БДС EN ISO 9001:2008.
  • Всички новини


Системна Интеграция
системна интеграция

Фирма НЮТЕК БТ ООД предлага цялостни решения на своите клиенти. Целта е да се предложи на клиента завършен продукт отговарящ на заложените изисквания. Чрез анализ и системен подход специлистите на фирмата, използвайки своя натрупан дългогодишен опит и Ноу Хау на своите партньори, предлагат иновативност и възможност за изграждане на един комплексен и завършен продукт.

Предлаганите услуги обхващат целият жизнен цикъл на комуникационната инфраструктура, включвайки анализ, препоръки, консултации, проектиране, разработка на софтуер,доставка, инсталация, поддръжка и обучение на реализираното решение. Интеграция и оптимизация на съществуващите системи и устройства с цел постигане на ниска стойност на притежание и бързо възстановяване на вложените инвестиции.

В зависмост от нуждите на клиента или изпълнявания проект фирмата предлага :

Всички дейности се контролират и отговарят на внедрената и работеща система за управление на качеството по стандарта ISO9001-2008, което гарантира на клиентите високо качество и реализация на предлаганите продукти и услуги.

#
Copyright © 1991-2015 | Всички права запазени.